Canapelele executate la dimensiunile dorite cu design si materiale de tapiterie preferentiale , in variante fixe sau extensibile.
O piesa de tapiterie cu valente multiple functionale si estetice reprezinta o alegere potrivita in amenajarea unui spatiu interior .
Paturi din panouri laminate sau tapitate , comode , noptiere si dulapuri cu sisteme de glisare silentioase formeaza garnituri de dormitor functionale si cu aspect estetic.
Camerele de tineret indeplinesc o functie precisa si sunt concepute cu o ergonomie specifica.
Amenajam spatii de birou , bar , receptie , camere de hotel printr-o o multitudine de solutii care vor fi apreciate de clientii finali.
Livinguri executate pe comanda din panouri laminate sau MDF vopsit pentru amenajarea unor interioare rafinate.
Bucatarii la comanda cu finisaje si accesorii de calitate ,utilizare optima a spatiului disponibil.

Bucatarii

Bucatarii

1.Bucatarii

Oferim consiliere pentru proiectarea optima a  mobilierului din gama bucatarii

Livinguri

Livinguri

2.Livinguri

Linia simpla a designului si dispunerea asimetrica a corpurilor pentru livinguri ...

Dormitoare

Dormitoare

3.Dormitoare

Modelele de paturi pentru dormitoare moderne  pot fi din panouri laminate ...

Canapele

Canapele

4.Canapele

Executam la comanda  canapele personalizate  atat din punct de vedere al formelor ...

Mobilierul ideal pentru casa ta !

mobilier-de-lux

Ideal Concept  va ofera solutii elegante pentru amenajarea spatiilor dumneavoastra de locuit sau de lucru.
Executam la comanda mobilier de living, bucatarie, dormitoare, camere de copii, canapele, coltare caracterizate atat prin puritatea liniilor mobilierului contemporan cat si prin rafinamentul mobilierului traditional de inspiratie clasica.

Panouri laminate,  MDF vopsit semimat sau lucios,  panouri furniruite si ornamente profilate cu finisaje care evidentiaza caldura naturala a lemnului precum si accesorii de calitate sunt elemente care concura la realizarea unor piese de mobilier care vor stisface exigente si preferinte diverse.

Stofe si piele naturala sau ecologica produse de branduri de top, finetea executiei si inventivitatea design-ului au ca rezultat un mobilier de sedere tapitat confortabil si cu aspect estetic.

Experienta valoroasa  acumulata pana acum in productia de mobilier si in relatia directa cu clientii ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si sa va indeplinim dorinta pentru un ambient de calitate.