Bucatarii moderne

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Bucatarii moderne

Oferim consiliere pentru proiectarea optima a  mobilierului din gama bucatarii moderne cu amplasarea ergonomica a zonelor de gatit, depozitare si spalare. Fronturile  mate sau lucioase intr-o  gama variata de nuante si finisaje sunt determinante in obtinerea unui design modern reusit. Se pot alege atat panouri laminate cat si MDF furniruit sau vopsit.
Accesorizarea pentru bucatarii moderne cu scurgatoare de vase, cosuri de bucatarie, glisiere cu inchidere silentioasa  pentru sertare , manere tragatoare de calitate  confera functionalitate si fiabilitate. Oferim  sisteme de ultima ora pentru bucatarii moderne cu actionare servodrive a sertarelor si a sistemelor Aventos pentru usile corpurilor suspendate.
 Furnizam aparatura electrocasnica incorporabila in mobilier provenind de la branduri de top : Franke , HotPoint Ariston, Plados, Bompani , Elica, Candy. 

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Bucatarii stil clasic

Executam la comanda bucatarii stil clasic cu elemente  decorative din lemn masiv.
Usile in rame cu tablie din lemn masiv sau MDF, cornisele, baghetele decorative sunt elemente profilate care  integreaza eleganta stilului clasic intr-o conceptie moderna.