Camere de tineret

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Camere de tineret

Diversitatea culorilor si finisajelor de care dispunem  ofera posibilitatea  realizarii unor camere de tineret cu o cromatica atractiva.
Aspectul functional al mobilierului de camere de tineret este indeplinit folosind piese precum paturi cu lada de depozitare, dulapuri cu usi normale sau glisante, comode, birouri pentru calculator.
Utilizarea panourilor din MDF vopsit pentru fronturi ofera posibilitatea prelucrarii unor modele  surprinzatoare care aduc un plus de eleganta. Finisajul cu email special pentru mobilier asigura protectia suprafetelor si amplifica aspectul estetic al gamei de camere de tinereti.
Dotarea cu sertare la partea inferioara a paturilor aduce un plus din punct de vedere functional iar utilizarea de elemente tapitate pentru tabliile paturilor in camere de copii  aduce un plus estetic.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Bucatarii moderne

Oferim consiliere  pentru proiectarea optima a mobilierului din gama bucatarii moderne cu amplasarea ergonomica a zonelor de gatit, depozitare si spalare.
Fronturile  mate sau lucioase intr-o  gama variata de nuante si finisaje sunt determinante obtinerea unui design modern reusit. Se pot alege atat panouri laminate cat si MDF furniruit sau vopsit.