Canapele

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Canapele moderne

Executam la comanda  canapele moderne personalizate  atat din punct de vedere al formelor si dimensiunilor cat si in privinta materialelor folosite. 
Materiale de acoperire precum  stofe , piele naturala sau ecologica provin de la producatori de top din tara si din strainatate ( Italia, Spania, Germania, Belgia , Canada, Turcia ),  cu un design menit sa satisfaca toate gusturile.
Sursa  de inspiratie pentru canapele moderne este designul italian, pernele de spatar si sezut sunt detasabile si dehusabile oferind posibilitatea curatarii periodice a huselor. Husele se pot executa la comanda si din materiale speciale lavabile cu rezistenta deosebita la pete si la uzura.
La orice model din categoria canapele moderne se poate monta la comanda sistemul italian de extensie pentru dormit ocazional.

Canapele clasice

Pentru clientii cu preferinte pentru mobilierul de inspiratie clasica  executam la comanda canapele clasice cu un design elegant si sofisticat.  Formele fluide ale bratelor , socluri din lemn masiv, perne decorative, spatarele arcuite concura la crearea unor modele de canapele clasice ce isi gasesc locul in orice interior rafinat .Stofele si pielea naturala pentru aceasta gama provin din colectii de lux.   Modelul Chesterfield pe piele naturala nu lipseste din oferta noastra de canapele clasice , acest model elegant fiind mereu in actualitate.

Canapele sistem extensie Nova

Sistemul extensibil  Nova este un sistem metalic cu o structura robusta si saltea incorporata care este produs in Belgia.
Sistemul extensibil Nova permite transformarea canapelei intr-un veritabil pat dublu si este recomandat  pentru extensia zilnica a canapelei.Poate fi montat pe canapele cu design modern sau  clasic precum cel din imagine.
Sistemul extensibil Nova este disponibil in mai multe variante de latime a saltelei :  80 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, putandu-se folosi atat in camere de tineret cat si in livinguri.

Canapele sistem extensie Relaxa

Sistemul extensibil Relaxa este un sistem simplu si fiabil. Sezutul canapelei culiseaza spre fata iar in spatiul creat se rabateaza spatarul formand astfel un loc de dormit pentru doua persoane. Canapeaua  cu sistem extensibil Relaxa este dotata si cu lada de depozitare.
Pentru actionarea sezutului la sistemul extensibil Relaxa exista doua modalitati : sistem lift de ridicare si ghidare (in  imagine ) sau prin culisare simpla pe rotile.
Miezul cu arcuri Relaxa folosit ca suport ofera confort si durabilitate  marita in utilizare iar dimensiunile canapelei si materialele de tapiterie se aleg in functie de necesitatile si preferintele clientului.