Colectia Office

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Colectia Office

Executam la comanda mobilier cu elemente decorative din lemn masiv.
Usile in rame cu tablie din lemn masiv sau MDF ,cornisele, baghetele decorative sunt elemente profilate care integreaza eleganta stilului clasic intr-o conceptie moderna.
Finisajul realizat in sectia proprie cu lacuri sau emailuri speciale asigura protectia suprafetelor si potenteaza aspectul estetic al bucatariilor stil clasic. Oferim clientului posibilitatea de a alege dintr-o paleta diversa de culori pentru finisaj .
Esente de lemn utilizate pentru bucatarii stil clasic : stejar, fag, cires, nuc ,pin dar si esente de lemn exotic : mahon ,teak, wenge. s.a.
Aparatura electrocasnica se poate alege din gama inox sau gama de culori clasice : avena, alb antic, bronz, champagne s.a.

Mobilierul ideal pentru afacerea ta !  

Colectia Business

Oferim consiliere pentru proiectarea optima a  mobilierului din gama bucatarii moderne cu amplasarea ergonomica a mobilierului. Fronturile  mate sau lucioase intr-o  gama variata de nuante si finisaje sunt determinante in obtinerea unui design modern reusit. Se pot alege atat panouri laminate cat si MDF furniruit sau vopsit.