Coltare extensibile

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Coltare extensibile

Realizam coltare extensibile folosind sistemul de extensie prin culisarea sezutului si rabatarea spatarului. Acesta este un sistem simplu si fiabil pretandu-se la o utilizare zilnica .
Pentru baza de suport  la coltare extensibile montam la comanda miezul cu arcuri Relaxa care ofera confort si durabilitate  marita in utilizare sau strat de poliuretan pentru tapiterie.
Dimensiunile si culorile pentru coltare extensibile se adapteaza in functie de nevoile si gusturile clientului.
In imagini sunt prezentate doua modele de coltare extensibile : unul pe dimensiuni normale pentru un living si altul pentru o incapere mai mica unde spatiul de dormit se realizeaza prin cuplarea sezutului culisant cu daybed-ul.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Coltare

Puteti comanda coltare la dimensiunile dorite pentru o incadrare perfecta in orice tip de spatiu , fie unul generos sau restrans.
Oferim o multitudine variante de coltare : cu daybed sau terminatie semirotunda, polite de capat , coltare in variante fixe sau extensibile. Coltarele pot fi cu laturile perpendiculare sau semirotunde pe raza spatiului disponibil.
Designul este personalizat : coltare cu linie moderna pe forme rectangulare a pernelor si bratelor sau coltare cu design de inspiratie clasica cu forme rotunjite.
Materiale de acoperire  pentru coltare precum  stofe , piele naturala sau ecologica provin de la producatori de top din tara si din strainatate ( Italia, Spania, Belgia ,Germania, Canada, Turcia ),  cu un design menit sa satisfaca toate gusturile.