Despre noi

Mobilier pentru casa ideala

SC Ideal Concept SRL

 este o firma  profilata pe executia de mobilier si tapiterie la comanda care este prezenta pe piata din anul 2001 .

Adaptarea la cerintele pietei si furnizarea de solutii valoroase pentru clienti au condus la dezvoltarea business-ului si ne-au permis investitia intr-o hala proprie cu masini si echipamente moderne de productie.

Initial firma s-a impus pe piata cu mobilier executat din panouri melaminate mate sau lucioase  si prin calitatea si designul mobilierului  tapitat , ulterior diversificand gama de produse cu mobilierul de inspiratie clasica din lemn masiv, panouri furniruite sau MDF vopsit .
Astfel suntem in pozitia de a executa la comanda atat mobilier modern cu fronturi vitrate sau lucioase cat si mobilier in stil clasic din lemn masiv sau MDF vopsit cu elemente profilate specifice  mobilierului de arta.

Inspirandu-ne din ultimele tendinte in materie de design am conceput modele de bucatarii , living si dormitoare  la care caldura lemnului natural si elemente decorative specifice mobilierului clasic sunt adaptate si integrate intr-o conceptie moderna. Calitatea finisajelor realizate in sectia proprie si rafinamentul ornamentatiei ne permit sa satisfacem  exigente inalte.

Executam la comanda canapele , coltare , paturi tapitate , fotolii cu dimensiuni personalizate si tapitate cu stofe ,  piele naturala sau ecologica furnizate producatori de top cu un design menit sa satisfaca toate gusturile.