Dormitoare moderne

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Dormitoare moderne

Modelele de paturi pentru dormitoare moderne  pot fi din panouri laminate sau in variante tapitate cu un design variat.
Dulapul cu usi glisante a devenit o piesa predominanata pentru dormitoare moderne iar firma noastra executa la comanda dulapuri cu compartimentarea interioara personalizata in functie de necesitatile clientului.
Pentru usile glisante folosim decoruri diverse : panouri lucioase ,panouri tapitate, oglinda, sticla colorata si sablata, sticla cu modele serigrafiate care se integreaza in ambianta de dormitoare moderne.
Sistemele de glisare folosite au o functionare silentioasa  fiind disponibile atat pe aluminiu cat si alte variante de culoare ( stejar,cires, wenge, alb, negru,bronz s.a.).

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Dormitoare stil clasic

Garniturile de dormitoare stil clasic sunt executate din elemente de lemn masiv si panouri furniruite.  Elementele de corp sunt panouri cu furnire din diverse esente lemnoase iar fronturile usi in rama cu tablie sau panouri furniruite cu baghete aplicate din lemn.
Elementele arhitecturale decorative caracteristice stilului neoclasic, cornise si frontoane ornamentale din lemn  montate pe tabliile de pat, dulapuri si comodele de dormitoare stil clasic intregesc o ornamentatie rafinata.