Dormitoare stil clasic

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Dormitoare stil clasic

Garniturile de dormitoare stil clasic sunt executate din elemente de lemn masiv si panouri furniruite.  Elementele de corp sunt panouri cu furnire din diverse esente lemnoase iar fronturile usi in rama cu tablie sau panouri furniruite cu baghete aplicate din lemn.
Elementele arhitecturale decorative caracteristice stilului neoclasic, cornise si frontoane ornamentale din lemn  montate pe tabliile de pat, dulapuri si comodele de dormitoare stil clasic intregesc o ornamentatie rafinata.
Pentru clientii care doresc dormitoare stil clasic dar cu dulap cu usi glisante dispunem de sisteme de glisare furniruite cu stejar care se pot finisa la culoare.
Esentele de lemn folosite la gama dormitoare stil clasic : stejar, fag, cires, nuc precum si esente de lemn exotic : mahon ,teak, wenge. s.a. cu o gama variata de finisaje, de la culoarea lemnului natur pana la nuante inchise de baituri apropiate de wenge.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Dormitoare moderne

Modelele de paturi pentru dormitoare moderne  pot fi din panouri laminate sau in variante tapitate cu un design variat.
Dulapul cu usi glisante a devenit o piesa predominanata pentru dormitoare moderne iar firma noastra executa la comanda dulapuri cu compartimentarea interioara personalizata in functie de necesitatile clientului.