Livinguri moderne

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Livinguri moderne

Linia simpla a designului si dispunerea asimetrica a corpurilor pentru livinguri moderne confera  dinamismul specific interioarelor contemporane.
Fronturile pot fi mate sau lucioase din panouri laminate sau MDF vopsit, alese la comanda dintr-o mare variatate de finisaje si nuante iar designul si dimensiunile de executie sunt preferentiale pentru o incadrare optima a mobilierului in spatiul dumneavoastra.
Utilizarea deschiderii push and open pentru usi si sertare ofera posibilitatea realizarii unor garnituri cu suprafete imaculate , un element definitoriu pentru livinguri moderne .
Gama de livinguri moderne pe care le executam include usi de vitrina incadrate in profile de aluminiu cu sticla colorata sau sablata , fronturi  tapitate cu piele naturala sau ecologica.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Livinguri stil clasic

Executam mobila pentru livinguri stil clasic care imbina stilul clasic cu cel modern prin calitatea materialelor folosite si linia simpla a designului .
Fronturi din MDF gravat vopsit sau furniruit  sunt puse in evidenta de ancadramente cu caneluri ornamentale.
O alta categorie de livinguri stil clasic o reprezinta mobilierul cu ornamente clasice  .Usi din lemn masiv in rama cu tablie, imbinari profil-contraprofil.