Livinguri stil clasic

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Livinguri stil clasic

Executam mobila pentru livinguri stil clasic care imbina stilul clasic cu cel modern prin calitatea materialelor folosite si linia simpla a designului .
Fronturi din MDF gravat vopsit sau furniruit  sunt puse in evidenta de ancadramente cu caneluri ornamentale.
O alta categorie de livinguri stil clasic o reprezinta mobilierul cu ornamente clasice  .Usi din lemn masiv in rama cu tablie, imbinari profil-contraprofil ,  lezene cu caneluri , socluri, cornise profilate si frontoane ornamentale  din lemn recreeaza eleganta si atmosfera conservatoare a stilului neoclasic.
Esentele de lemn folosite la gama de livinguri stil clasic : stejar, fag, cires, nuc, pin  precum si esente de lemn exotic : mahon ,teak, wenge. s.a.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Livinguri moderne

Linia simpla a designului si dispunerea asimetrica a corpurilor pentru livinguri moderne confera  dinamismul specific interioarelor contemporane.
Fronturile pot fi mate sau lucioase din panouri laminate sau MDF vopsit, alese la comanda dintr-o mare variatate de finisaje si nuante iar designul si dimensiunile de executie sunt preferentiale pentru o incadrare optima a mobilierului in spatiul dumneavoastra.