Mese

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Mese dining si bucatarie

Producem la comanda mese de diferite forme si dimensiuni :  rectangulare, ovale, rotunde .
Cadrele si picioarele pentru mese sunt executate din lemn masiv cu forme rectangulare sau strunjite.Blaturile pot fi din panouri laminate , furniruite sau din MDF vopsit  cu canturi drepte sau profilate.
Finisajul la mese se face cu lacuri si vopseluri intr-o gama variata de culori, optional placari cu sticla colorata, elemente decorative tapitate.

Masute de cafea

Executam la comanda o mare diversitate de modele de masute de cafea pentru  interioare moderne sau cu design clasic.
Materialele folosite pentru masute de cafea sunt  placi melaminate mate sau lucioase , blaturi tapitate sau elemente de lemn masiv cu prelucrari complexe si finisaje cu lacuri si vopseluri.
Confectionarea unor sertare aduce un plus de spatiu de depozitare iar rotilele montate la comanda ofera posibilitatea unei deplasari usoare a masutei de cafea in spatiul dumneavoastra.

Sistem extensie semiautomat

Sistemul de extensie semiautomat pentru mese  este un mecanism care permite prelungirea facila a mesei .
Blatul mesei se confectioneaza din doua jumatati , actionarea asupra uneia dintre ele punand-o in miscare si pe cealalta. Dupa ce fiecare a ajuns la capatul cursei se extrage manual partea din mijloc care se fixeaza prin pliere in spatiul creat la jumatatea mesei, avand astfel extensia completa a mesei cu sistem de extensie semiautomat.
Sistemul de extensie semiautomat este disponibil in doua variante : cu prelungire de 60 cm si prelungire de 80 cm a blatului de masa.