Mobila la comanda

Mobilierul ideal pentru casa ta !

Va asteptam in showroom-ul nostru din strada Stefan cel Mare, nr. 44 ( la etaj ) pentru a viziona o gama diversa de mobilier realizat atat in stil contemporan cat si in stil clasic.

Orice tip de mobila corp sau mobilier tapitat il producem la dimensiunile dorite de client iar design-ul se adapteaza in functie de preferintele dumneavoastra. Culorile si materialele le puteti alege din multitudinea de mostrare care sunt la dispozitia dumneavoastra.

Personalul nostru specializat va va oferi consilierea de care aveti nevoie in alegerea celor mai bune solutii iar indicarea dimensiunilor aproximative ale spatiului pe care doriti sa il amenajati ne este de un real ajutor in initierea unui proiect de mobilier si redactarea unei oferte de pret in functie de materialele si accesoriile alese.

Acordul clientului si achitarea unui avans conduce la efectuarea unor masuratori exacte ale spatiului dumneavoastra si realizarea proiectului final care se constituie ca si anexa la contractul de vanzare-cumparare, iar comanda intra in executie cu finalizarea in termenul angajat la semnarea contractului.

La iesirea din executie a comenzii aveti posibilitatea de a viziona mobilierul si de a verifica executia lui in concordanta cu specificatiile prevazute in contract. Urmeaza plata integrala a valorii comenzii dupa care se programeaza livrarea mobilierului.
Transportul pe raza orasului Constanta si montajul mobilierului sunt gratuite. Se ofera o garantie a produselor de 24 de luni.

* Toate câmpurile sunt obligatorii