Paturi tapitate

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Paturi tapitate

Firma noastra se evidentiaza si prin calitatea pieselor de tapiterie. Finetea executiei, calitatea materialelor, inventivitatea designului fac ca paturile tapitate Ideal Concept sa aduca eleganta dormitorului dumneavoastra.
Pielea naturala, pielea ecologica, stofe de colectie , somiere rabatabile pentru saltele si lada de depozitare, sertare la partea inferioara sunt elemente care , alese la comanda pentru paturi tapitate definitiveaza aspectul estetic si functional al produselor.
Pentru paturi tapitate furnizam saltele din colectia Valentino Tessuti ( Italia) sau saltele productie proprie cu calitati ortopedice. Miezul din polilatex ,stratul memory foam, husele antialergice si antibacteriene ajuta corpul sa respire liber in timpul odihnei si favorizeaza un somn linistit si relaxant.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Dormitoare stil clasic

Garniturile de dormitoare stil clasic sunt executate din elemente de lemn masiv si panouri furniruite.  Elementele de corp sunt panouri cu furnire din diverse esente lemnoase iar fronturile usi in rama cu tablie sau panouri furniruite cu baghete aplicate din lemn.
Elementele arhitecturale decorative caracteristice stilului neoclasic, cornise si frontoane ornamentale din lemn  montate pe tabliile de pat, dulapuri si comodele de dormitoare stil clasic intregesc o ornamentatie rafinata.