Scaune

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Scaune

Producem scaune cu o mare varietate de modele de tapiterie. Avand la dispozitie o gama vasta de materiale  putem satisface orice preferinta,  pornind de la gustul modern pana la cel clasic.
Cadrele de scaune confectionate din lemn de esente tari au o foarte buna rezistenta iar durata de viata a incleierilor  garanteaza o perioada lunga de utilizare, fapt confirmat de clientii nostri din domeniul hotelier si sevicii.
Finisajul la scaune se realizeaza cu lacuri sau vopseluri pe culoarea dorita de client si adaptata la nuanta tapiteriei. La comanda executam si scaune cu suporturi metalice rotative.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Mese dining si bucatarie

Producem la comanda mese de diferite forme si dimensiuni :  rectangulare, ovale, rotunde .
Cadrele si picioarele pentru mese sunt executate din lemn masiv cu forme rectangulare sau strunjite.Blaturile pot fi din panouri laminate , furniruite sau din MDF vopsit  cu canturi drepte sau profilate.
Finisajul la mese se face cu lacuri si vopseluri intr-o gama variata de culori, optional placari cu sticla colorata, elemente decorative tapitate.

Sistem de extensie semiautomat

Sistemul de extensie semiautomat pentru mese  este un mecanism care permite prelungirea facila a mesei .
Blatul mesei se confectioneaza din doua jumatati , actionarea asupra uneia dintre ele punand-o in miscare si pe cealalta. Dupa ce fiecare a ajuns la capatul cursei se extrage manual partea din mijloc care se fixeaza prin pliere in spatiul creat la jumatatea mesei, avand astfel extensia completa a mesei cu sistem de extensie semiautomat.
Sistemul de extensie semiautomat este disponibil in doua variante : cu prelungire de 60 cm si prelungire de 80 cm a blatului de masa.