Servicii

Comercializare aparatura electrocasnica

Comercializare aparatura electrocasnica

Comercializam  aparatura electrocasnica incorporabila in mobilier ( cuptoare, cuptoare cu microunde, plite, hote, combine frigorifice, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, masini de cafea, chiuvete, baterii ) ,toate acestea provenind de la branduri de top  : Franke,  Hotpoint Ariston,  Plados, Bompani, Elica, Candy, Best, Ntair

Cuptoare

Cuptoarele  electrice  sunt dotate cu functii dedicate pentru gatit si au consum energetic redus , optional cu autocuratare. Cuptoarele pe gaz sunt dotate cu aprindere electronica si dispozitiv de siguranta la gaz .

Plite

Sunt disponibile in variante pe gaz sau electrice. Plitele pe gaz sunt dotate cu aprindere electronica la o mana si dispozitiv de siguranta impotriva scurgerilor de gaz. Plitele electrice pot fi vetroceramice sau cu tehnologie avnsata pe inductie .

Hote

Exista doua tipuri de hote de bucatarie : hotele aspirante cu evacuare in exterior si hotele filtrante cu recirculare interna. Gama de hote cuprinde modele cu o mare capacitate de aspirare si nivel de zgomot redus, hote decorative sau incorporabile.

Combine frigorifice

Combinele frigorifice moderne au cosum energetic redus, functionare silentioasa , functii speciale pentru racire rapida , controlul umiditatii in interior. Optional exista sistemul NO FROST cu circulatia perfecta a aerului in interior si care impiedica formarea ghetii

Chiuvete si baterii

Exista o gama foarte diversa de chiuvete si baterii din inox cu forme rectangulare sau rotunjite, chiuvete cu una sau doua cuve, drepte sau pe colt.  Daca se opteaza pentru chiuvete si baterii din granit exista o paleta cromatica intinsa , pornind de la culori clasice  (avena, alb antic, bronz, champagne ) pana la nuante pastelate sau antracit.

Masini de spalat vase

Sunt dotate cu o gama larga de programe speciale si optiuni care permit indepartarea murdariei celei mai rezistente. Consumul de apa si de energie a fost optimizat prin sisteme inovatoare.

Masini de spalat rufe

Programele oferite permit efectuarea unor spalari specifice si au o functionare silentioasa, inclusiv a centrifugei.In producerea acestor modele s-a acordat o atentie deosebita reducerii consumului de energie si respectului fata de mediu.

Bucatarii moderne

Oferim consiliere pentru proiectarea optima a  mobilierului din gama bucatarii moderne cu amplasarea ergonomica a zonelor de gatit, depozitare si spalare. Fronturile  mate sau lucioase intr-o  gama variata de nuante si finisaje sunt determinante in obtinerea unui design modern reusit. Se pot alege atat panouri laminate cat si MDF furniruit sau vopsit.
Accesorizarea pentru bucatarii moderne cu scurgatoare de vase, cosuri de bucatarie, glisiere cu inchidere silentioasa  pentru sertare , manere tragatoare de calitate  confera functionalitate si fiabilitate. Oferim  sisteme de ultima ora pentru bucatarii moderne cu actionare servodrive a sertarelor si a sistemelor Aventos pentru usile corpurilor suspendate.
 Furnizam aparatura electrocasnica incorporabila in mobilier provenind de la branduri de top : Franke , HotPoint Ariston, Plados, Bompani , Elica, Candy. 

Mobilierul ideal pentru casa ta !