Canapele sistem extensie Relaxa

Vezi gama completa si alege modelul preferat pentru a te bucura de eleganta si confort.

Canapele sistem extensie Relaxa

Sistemul extensibil Relaxa este un sistem simplu si fiabil. Sezutul canapelei culiseaza spre fata iar in spatiul creat se rabateaza spatarul formand astfel un loc de dormit pentru doua persoane. Canapeaua  cu sistem extensibil Relaxa este dotata si cu lada de depozitare.
Pentru actionarea sezutului la sistemul extensibil Relaxa exista doua modalitati : sistem lift de ridicare si ghidare (in  imagine ) sau prin culisare simpla pe rotile.
Miezul cu arcuri Relaxa folosit ca suport ofera confort si durabilitate  marita in utilizare iar dimensiunile canapelei si materialele de tapiterie se aleg in functie de necesitatile si preferintele clientului.

Mobilierul ideal pentru casa ta !  

Canapele sistem extensie Nova

Sistemul extensibil  Nova este un sistem metalic cu o structura robusta si saltea incorporata care este produs in Belgia.
Sistemul extensibil Nova permite transformarea canapelei intr-un veritabil pat dublu si este recomandat  pentru extensia zilnica a canapelei.Poate fi montat pe canapele cu design modern sau  clasic precum cel din imagine.
Sistemul extensibil Nova este disponibil in mai multe variante de latime a saltelei :  80 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, putandu-se folosi atat in camere de tineret cat si in livinguri.